вторник, 8 декември 2009 г.

най-извратени водещи в България

В последно време ставаме свидетели на доста уникални тъпотии в Българския ефир. “Шоу” след “шоу” борещи се да привлекат колкото се може повече болни мозъци. Кризата удари медиите и те с пълна сила вкарват целия си арсенал с простотии, за да привлекат нискоинтелигентни сеирджии. То не разбрахме кой колко свирки правил на любовника си, то не се наслушахме на чалга конкурси набиращи млади “таланти”, които след време да друсат задници по кръчмите под жадните погледи на мутрите, кой какви желания имал към сестра си… Нещата започнаха да излизат извън контрол, а ние ви представяме 4-те най-извратени водещи в България.

<span class=vuch1" width="372" height="373"> Проф. Вучков

Човека, от който научих, че лесбийското порно прилича на “ръгане с търнокопи”. Същия човек, който не пропуска да изврати съзнанието ни като се хвали със сексуалните си “постижения” (вероятно плод на застаряващия му мозък) и да ни уверява, че би направил чудеса с Андреа, ако му паднела в леглото…

В ефир ни уверява, че въпреки възрастта си нямал проблеми с достойнството си и не трябвало да пие хапчета, за да задоволява много по-млади от него госпожици ( да се надяваме, че не говори за негови студентки).

Човека-”любовна машина”, който не бихте искали да си представите как върши нещата, с които се хвали.

<span class=bikinimedia-karbovski" width="300" height="240"> Мартин Карбовски

Явно добър журналист с доста опит. Не знам обаче защо винаги като го гледам успява да ме подтисне и отврати до такава степен, че да се отчая от живота. Човека, който може да ми развали апетита докато гледам ТВ и ям с думи които обича да използва “лайно”, “курва” и каквито с сетите още махленски думички, които не би трябвало да се чуват в ефира по това време на деня.

От него можем да научим най-извратените истории. Как брат спал със сестра си, колко жени оправил някакъв си селски сваляч по черноморието, колко лайна складирал някакъв си дядо в някое си село и какво ли още не.

<span class=bikinimedia-gadost" width="250" height="319"> Азис

Явно “невероятно” шоу прави този пернат безполов човечец, че цяла България да го търпи толкова време. Къде другаде можете да видите мъж, който се облича като жена и не се притеснява да говори за извратените си изживявания в ефир? Беше травестит, сега е “мачо”, със сигурност не бихте искали децата ви да го гледат и тотално да си объркат възприятията за живота.

<span class=ji" width="216" height="350"> Витомир Саръиванов

Човекът, който в последно време задоволява сеирджийската жажда на българския народ. Свирки, петинги, изневери, гей-сексуални желания, ануси, всичко това можете да срещнете във въпросите на “Цената на истината”, които 80-90% съдържат тези думички (предаването се излъчва във време, когато повечето деца едва ли са си легнали), проблем за който първи информираха от “Господари на ефира“.

Явно бившия футболен коментатор Витомирчо доста се радва на подобни темички. Нека си спомним каква беше и тематиката на предишното му предаване “Островът на изкушение


Източник Бикини